Sinä viet oikeuksiani, poljet Minua maahan, halveksit ja halvennat, katsot ylen ja oksennat päälleni.

Sinä riistät Minulta. Sinä raatelet. Sinä ryöväät.

Sinä raiskaat Minut, viillät, tapat, murhaat.

Sinä lyöt, häpäiset Minut, jätät Minut yksin.

”Kaiken sen, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistäni, sen te olette tehneet Minulle.”

Te sanotte, että tuomio on yksin Jumalan ja silti te vaaditte oikeutta ja asetutte tuomariksi.

Kun jotakuta syrjitään ja painetaan alas, te ette asetu puolustamaan.

Kun jotakuta kohdellaan huonosti, te kohtelette huonosti Minua.

Minä olen se yksin jätetty, hakattu lapsi. Minä olen se raiskattu nainen. Minä olen katuojaan kuolemaan jäänyt vanhus. Minä olen alkoholisti/narkkari, jota te ylenkatsotte. Minä olen se toisinajattelija, vastavirtaan kulkija, jonka mielipiteillä ei ole merkitystä. Minä olen homo ja lesbo, jota te hyljeksitte.

”Kaiken sen, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle.”

Mainokset