Merivesi huuhtoo kolhiintunutta rasiaa rantahietikkossa, aallot paiskaavat sen kauemaksi vesirajasta.

Rasian kannen pienoisesta raosta auringon säteet kimaltelevat kirkkaasti, kuin helminauha meren aallokossa.

Punahiuksinen tyttö poimii kätösiinsä rasian kätköistä mitä kauneimman korun. Koru hehkuu kauniina auringon eri väreissä. Lähempää katsoessa huomaa, kuinka jokainen auringon hehkuinen helmi on hiottu ainutlaatuisesti, yksilöllisesti. Jokaisen helmen sisältä löytyy jotain ihmeellistä.

Katsos nämä helmet ovat meripihkaa, joiden sisään on sulautunut pala merenkätköistä. Ne ovat kukin osa historiaa, jokaisella helmellä oma tarina kerrottavanaan, jokainen hiotunut raivoisan ja lempeän aallokon syövereissä.

Myös sinä siskoni olet kuin meripihkan arvokas helmi. Olet hioutunut elämän aallokoissa, sisälläsi kannat mitä kauneita tarinaa, minkä Luojasi on sinulle antanut. Olet ihmeellinen!