Silmät kosteana istun tyhjän bussin penkillä, sydän täynnä kiitollisuutta.

Kun katselen maailmaa pienen ruskea silmäisen tinttarani silmin, niin ymmärrän; olet minulle syli, olet minulle lohtu, olet minulle kuri. Olet minulle varaäiti, varaisä, olet minun elämääni miltei puolet arkisesta päivästä.

Näin aikuisena ymmärrän sen, etten voi kylliksi kiittää. Et ole ainoastaan lapseni hoitaja, vaan jaat kanssani hetken aamusta, hetken iltapäivästä. Koskaan et näytä kiireiseltä, et tympäätyneeltä. Jaksat kuunnella päivän touhujen ja mölyjen jälkeen minunkin sydämeni huokailuja.

Sinulla on uskomattoman suuri ja rakastava sydän. Sinulla jos kellä on paljon lapsia jotka välittää sinusta, joille olet äidittömän ja isättömän  hetken päivästä se joka antaa aikaa ja huomiota.

Kiitos! Aikasi ja panostuksesi on kultaakin arvokkaampaa!

Mainokset