Kun suljen silmäni, näen sinut ystäväni. Kuulen äänesi, aistin tuoksusi, kuulen hersyvän naurusi ja tunnen itkusi syyt. Kun suljen silmäni ja olen aivan hiljaa, huomaan kuplivan värisi. Olet kuin aalto, mikä hyökyy ylitseni antaen voimaa jatkaa, sillä tiedän, etten ole yksin.

Olet siinä vierelläni, sielusi koskettaa omaani, ollaan hetken hiljaa. Olemme lähempänä, mitä kauemmaksi uskallamme toisistamme päästää. Olemassaolon vapaus. Mitä lujempaa pidetään kiinni, mitä enemmän tahtoa omistaa, sitä kauemmaksi ajaudumme toisistamme. Vapaus olla ja vapaus mennä, vapaus muuttua ja olla muuttumatta siinä ystävyyden salaisuus.

Oot siinä ja minä tässä. Vaikka välimatkaa olisi kilometri tai useampi, ystävyytemme säilyy. Sun tuoksusi säilyy ja hersyvä äänesi raikaa. Kun olet ihan hiljaa ja suljet silmäsi, voit tuntea läsnäoloni.

Mainokset